Bestill bord
6/11/2022

Intimkonsert med Lars Lillo på Eggen Restaurant

DeLillos spilte utekonsert på Litlefjellet i 2007 og på Raumarock i 2015. Nå er Lars Lillo-Stenberg tilbake for å spille på Eggen Restaurant på Nesaksla! Velkommen til en livlig aften med god mat og toner fra de kjente sangene til deLillos. Sett av datoen!

Kjente deLillos-strofer høyt over fjorden 12. mai

Velkommen til en helaften med god mat, drikke og kjent musikk fra Lars Lillo. På Eggen Restaurant får du denne dagen en helt spesiell deLillos-meny basert på noen av bandets kjente sangtitler.

Lars lærte å spille gitar av storebroren da han var 13 år. Han skrev sanger helt fra denne tiden. I 1984 dannet han gruppa deLillos. Lars lagde tekster og melodier til gruppa, og tekstene fikk fort oppmerksomhet for sin enkle og direkte, men likevel underfundige form. Med låter som "Tøff i pyjamas" og "Min beibi dro avsted" kom både radiosuksess og platesalg og deLillos var snart en av årets sensasjoner i norsk musikk. Også i årene etter dette har deLillos hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere og konsertpublikum. De er et av de norske bandene som virkelig har lykkes med å holde på publikums oppmerksomhet gjennom fire tiår.

 

Lars Lillo-Stenberg har gjennom hele deLillos karrieren også fungert som soloartist. Lars gjør en rekke opptredener hvert år. Sett-listen varierer, men med både Prøysen og gamle norske skolesanger på reportoaret så har Lars sine konserter ofte inkludert de yngre, så vel som de eldre. Likeveler de mer spesielle og nakne fremførelsene av av både kjente og ukjente deLillossanger det som har gledet publikum aller mest. Lars har jobbet med tolkningerav Edvard Munch sine tekster, gamle Oslo sanger og et eget album med Ole Paussanger. Men det er aldri helt lett, selv for ham selv, og forutsi hva som dukker opp iløpet av kvelden.

Pris 1195,- for inngang til intimkonsert, og et eget deLillos-måltid basert på kjente låttitler og tur/retur gondolbillett.

- Bespisning fra 17.00-19.30

- Konsertstart kl. 20.00

- Siste gondol ned kl. 23.00'

Pris for deg med årskort: 950,-

Reserver plass ved å booke bord 12. mai.