Bestill bord
1/23/2023

Aktivitetskalender

Vi har et brennende ønske om å skape aktivitet og matglede både for tilreisende og for lokalbefolkningen på Åndalsnes. Nedenfor ser du de ulike datoene som er verd å holde av i kalenderen, slik at vi kan gi deg en smaksopplevelse verd å huske.

Aktivitetskalender

Yes, det stemmer! Her kan du få med deg alt det sprelske som skjer på Eggen Restaurant og Romsdalsgondolen gjennom året. I tillegg til arrangementene nedenfor har vi også fredagstaco hver fredag, søndagsbuffet hver søndag, og yogatime hver lørdags morgen.

Fredag 3. februar: After Work

Vi fortsetter suksessen med After Work, og inviterer dere herved til årets første med BBQ-tema! Ta med kolleger eller familien og spis så mye dere vil fra vår buffet.

Pris 495,- per person inkl. gondolbillett
Pris for deg med årskort. 395,- per person

Bestill bord: https://booking.gastroplanner.no/Eggen/t

Søndag 5. februar: Familiebuffet - gratis for barn opp til 10 år

Velkommen til årets første søndagsbuffet på Eggen Restaurant - og vi starter rett og slett sesongen med en familiesøndag!

I disse tøffe tider ønsker vi å bidra med flere muligheter for barnefamilier. Derfor gir vi alle barn på 10 år og yngre gratis søndagsbuffet og gondolbillett. Ta med barn og barnebarn og få dere et godt søndagsmåltid på Eggen Restaurant. En egen del av buffeten vil være tilpasset barn og deres smaker – men som alltid, med vår egen Eggen-vri. Vi håper å se mange kjente og kjære, så vel som nye ansikter igjen!

Pris voksen: 695,- inkludert gondolbillett
Pris barn 0-10 år: Gratis (også gondolbillett).

Bestill bord: https://booking.gastroplanner.no/Eggen/t

Lørdag 18. februar: Skreiaften med gutta fra Nord

Gunnar Jenssen fra Tromsø er ekspert på fisk, og kommer til Eggen Restaurant denne dagen. Han er bl.a. kjent fra Kokkelandslaget og kåret til årets kjøkkensjef.

Dette blir en aften hvor skreien skal spille hovedrollen, 5-retters meny + tygg satt sammen med godt drikke, selvfølgelig øl og akevitt fra gode lokale leverandører.

Pris: kr. 1295; pr. person (5 retters inkl. gondol). Drikke kommer i tillegg.

Bestill ved å booke bord 18. februar!

HVER FREDAG f.o.m. februar: After Work! 

Nyt fredagstacoen til fjells, ta med vennegjengen, kolleger eller familie på en sosial kveld. Vi leker oss med taco og andre konsepter, og lager en spennende buffet påden autentiske måten. Vi snakker kjøtt laget i vår vedfyrte smoker, hjemmelagde salsaer hvor noen er milde og gode og noen så sterke at flammene står, og nystekte maistortillaer. Forvirringen kommer til å være total da smaksløkene dine forteller deg at du sitter på en hjørnerestaurant i en landsby i Mexico, mens øynene dine protesterer og sier at du er på en fjelltopp på Åndalsnes. Så dette blir gøy! Vi matcher opp med passende drikke og musikk i baren. Du må ikke komme i sombrero, men hvis du har lyst har du lov.

Pris KUN kr. 495,- inkludert gondolbillett! 
Pris for deg med årskort: 395,-
Pakken kan kjøpes og betales i sin helhet i Romsdalsgondolens fjordstasjon.

HVER LØRDAG f.o.m. februar: Yoga with a view

Bli med på yoga med den vakreste fjellutsikten fra Eggen Restaurant! En yogaopplevelse både for erfarne og nybegynnere. En lokal yogalærer møter deg ved Romsdalsgondolen og sammen tar dere den 5 minutter lange gondolturen til toppen av Nesaksla og Eggen Restaurant. Her får dere litt tid til å kikke rundt og finne roen føryogaklassen starter. 

En sertifisert yogalærer tar deg med på en time hatha,vinyasa eller yin yoga, med utsikt over de fineste fjellene. Ta vare på kropp& sinn med yoga i helt spesielle omgivelser. Vi avslutter alltid med en godavspenning. Det kreves ingen forkunnskaper, timen passer for alle. Etter timenhar kjøkkenet forberedt en deilig sunn & næringsrik smoothie (vegansk). Videre er det muligheter for å ta en fjelltur og/eller nyte et måltid på Eggen Restaurant. Gondolen går hver hele og halve time, du reiser ned igjen når det passer deg. 

Pris kr. 450,- inkludert gondolbillett!
Tidspunkt: kl. 10.00 (vinterstid, om sommeren er Yoga kl. 08.00).

Bestill plass på epost til booking@romsdalen.no eller ring Eggen Restaurant på tlf. 405 04 004.

HVER SØNDAG f.o.m. februar 2023: Søndagsbuffet

Vi har som alltid vår populære søndagsbuffet, og nå har den også et herlig julepreg med mye forskjellig julemat. Vi snakker ribbe og pinnekjøtt, i tillegg til alt det gode du vanligvis finner på buffeten.

Pris KUN 695,- inkludert gondolbillett!
Tidspunkt: Buffeten står fremme fra 12.00-18.00, siste gondol går ned kl. 20.00.
Pakken kan kjøpes og betales i sin helhet i Romsdalsgondolens fjordstasjon. Det anbefales å bestille bord på forhånd på ønsket søndag.

Reserver bord på ønsket arrangementsdag her: Eggen Restaurant Bordbestilling