Bestill bord
5/18/2023

Aktivitetskalender

Vi ønsker å skape aktivitet og matglede for alle. Nedenfor ser du de ulike datoene som er verd å holde av i kalenderen, slik at vi kan gi deg en smaksopplevelse verd å huske. Alle datoene nedenfor gjelder for 2023.

Torsdag 25.05: Vinmakermiddag med en av de beste produsentene fra Burgund i Frankrike

25.mai får vi besøk av Better Wines, René Lequin Colin og Bailly Lapierre. Og inviterer deg på vinmakermiddag på Eggen! 

En vinmakermiddag er på en måte det samme som et gjestespill, og på en måte det motsatte. I et gjestespill vil vinene være spesialtilpasset til rettene - mens på vinmakermiddag vil rettene være spesialtilpasset til vinene. Velkommen til en kveld rik på smaksopplevelser! Meny kommer.

Pris 1995 kr pr pers
7 retter med vinpakke, velkomstdrink & kaffe

En sitteplass kl 18.00

Bestill ved å booke bord 25.05 >> https://booking.gastroplanner.no/Eggen/t

To vinprodusenter fra Burgund, Frankrike

Caves Bailly Lapierre

I hjertet av området Auxerre, nord i Burgund finner man dette flotte kooperativet, grunnlagt i 1972, som består av mange fantastiske vinbønder som dyrker det beste av druer på de beste jordsmonnene.

Disse har vinmarker spredt over hele Yonne dalen, som kommunene Saint-Bris-le-Vineux, Irancy, Chitry-le-Fort og Coulanges-la-Vineuse.

Selve kjelleren, "La Cave", er helt unik! Den er gravd inn i selve fjellet som består av ren kalk og holder konstant 12 grader. Fuktigheten er på hele 80%. Den strekker seg flere kilometer inn og utgjør en perfekt ramme for produksjon, og modning av denne type vin.

René Lequin-Colin

Sør for Beaune og nord for Lyon ligger det presisjefylte vinområdet burgund. Det regnes for et av Frankrikes aller beste vinområder.

Vinhuset til familien Lequin-Colin ligger i den lille byen Santenay, i den sørligste delen i Beaune, med landsbyen Chassagne-Montrachet som nærmeste nabo.

Familien har drevet med vinproduksjon siden 1673 og eier i dag 10,5ha vinmarker. René Lequin giftet seg med Josette Colin fra Chassagne og sammen stiftet de Lequin-Colin i 1992. Domaine Lequin-Roussot ble delt mellom René og hans bror Louis.

Vinlagingen har gått i arv i flere generasjoner ned til pappa René og nå videre til sønnen François som driver og eier vingården. François Lequin-Colin er dag regnet for å være en av de aller beste og fremste unge vinlagere i Burgund. Siden 2010 har han jobbet biodynamisk.

Yoga with a view

Bli med på yoga med den vakreste fjellutsikten fra Eggen Restaurant! En yogaopplevelse både for erfarne og nybegynnere. En lokal yogalærer møter deg ved Romsdalsgondolen og sammen tar dere den 5 minutter lange gondolturen til toppen av Nesaksla og Eggen Restaurant. Her får dere litt tid til å kikke rundt og finne roen før yogaklassen starter. 

En sertifisert yogalærer tar deg med på en time hatha, vinyasa eller yin yoga, med utsikt over de fineste fjellene. Ta vare på kropp& sinn med yoga i helt spesielle omgivelser. Vi avslutter alltid med en god avspenning. Det kreves ingen forkunnskaper, timen passer for alle. Etter timen har kjøkkenet forberedt en deilig sunn & næringsrik smoothie (vegansk). Videre er det muligheter for å ta en fjelltur og/eller nyte et måltid på Eggen Restaurant. Gondolen går hver hele og halve time, du reiser ned igjen når det passer deg. 

Pris kr. 450,- inkludert gondolbillett!
Tidspunkt: kl. 10.00 (vinterstid, om sommeren er Yoga kl. 08.00).

Bestill plass på epost til booking@romsdalen.no eller ring Eggen Restaurant på tlf. 405 04 004.

HVER FREDAG frem til 31. mai: Afterwork

Pris kr. 495,- per person for mat inkludert gondolbillett. Maten varierer fra uke til uke.
Tidspunkt: 17.00-20.00
Pakken kan kjøpes og betales i sin helhet i Romsdalsgondolens fjordstasjon.

HVER SØNDAG frem til 31. mai: Søndagsmiddag

Pris kun 695,- for mat inkludert gondolbillett!

2-retters meny som varierer fra uke til uke
Tidspunkt: Seating kl. 13.00 og 15.30
Pakken kan kjøpes og betales i sin helhet i Romsdalsgondolens fjordstasjon. Det anbefales å bestille bord på forhånd på ønsket søndag.

Reserver bord på ønsket arrangementsdag her: Eggen Restaurant Bordbestilling