Bestill bord
9/30/2022

Aktivitetskalender

Vi har et brennende ønske om å skape aktivitet og matglede både for tilreisende og for lokalbefolkningen på Åndalsnes. Nedenfor ser du de ulike datoene som er verd å holde av i kalenderen, slik at vi kan gi deg en smaksopplevelse verd å huske.

Aktivitetskalender

Yes, det stemmer! Her kan du få me deg alt det sprelske som skjer på Eggen Restaurant og Romsdalsgondolen gjennom året. I tillegg til arrangementene nedenfor har vi også søndagsbuffet hver søndag, og yogatime hver lørdags morgen.

Torsdag 29. september: Fårikålens dag

Visste du at 29. september er fårikålens dag? Den feirer vi selvfølgelig på fjellet hos oss. Denne dagen får du Eggens fårikål for kun kr. 195,- per person.

Fredag 30. september: Krabbelag!

Vi ønsker deg velkommen til årets krabbelag på Eggen Restaurant.

Nyt ferske og fyldige Hitrakrabber, brød, salat og annet tilbehør. Krabbene serveres på buffet og man kan spise så mye man vil. Dette er en populær, morsom og ikke minst smakfull opplevelse for alle som er glad i krabber.

Tidsrom:  fredag 30.september
Tidspunkt: 16.00-23.00
Pris: 945,- inkl. gondolbillett og t-skjorte med krabbelagslogo på.
Pris for deg med årskort på Romsdalsgondolen: 695,-

A la carte-menyen vil også være tilgjengelig om noen i selskapet ikke spiser krabber.

For å reservere bord til krabbefesten skriv "Krabbelag" i kommentarfeltet når du reserverer bord. Er selskapet på flere enn 10 personer: Send forespørsel på e-post til booking@romsdalen.no.

Velkommen til krabbelag!

Onsdag 5. oktober: Kanelbollens dag

Kanelbollens dag er egentlig 4. oktober - men på Eggen jukser vi oss til med en forsinket feiring onsdag 5. oktober! Vi er veldig stolte av kanelbollene våre, som er laget etter den gamle oppskriften til bestemoren til Per Espen, som er daglig leder av restauranten. Flere av våre gjester har uttalt at det er kanskje den beste kanelsnurren de har spist i hele sitt liv. Kom og prøv dem du også - kanskje sammen med en god, lokal gondolkaffe fra Fjellbrent i Isfjorden.

Helgen 14. og 15. oktober: Gjestespill med Jonathan Bukkøy Arntzen

Sett av datoen, dette vil få ganen din til å juble! Vi får besøk av Jonathan Bukkøy Artnzen som kommer for å sette sitt eget preg på kveldens meny både fredag og lørdag. Dette blir fine dining på øverste nivå! 

Jonatan Bukkøy Arntzen har lang fartstid på kjøkkenet. Han har jobbet på steder som Maaemo ***, Cornelius på Holmen, Oro By Terje Ness *, Ondaby Pal & Ness, Palmen Grand Hotell , Kreativ catering blant flere.

Jonatan sin tilnærming på kjøkkenet er gjennom gode råvarer, renes maker, bærekraft og estetikk. Råvarene skal få sin egen plass og gi sitt eget smaksinntrykk i rettene. Maten skal også gå sammen med sesong, tradisjon og smakene skal minnes om nærområdet den lages i. Til daglig driver han restaurant Ask & Loke.'

Denne kvelden vil det serveres 7 retter + tygg. Pakken inkluderer tilhørende vin og gondolbillett.

Booking ved å bestille bord på Eggen Restaurant den ønskede dagen; 14. eller 15. oktober.

Reserver ditt bord her: Eggen Restaurant Bordbestilling

Onsdag 2. november: Julemenyen begynner! 


Denne dagen lanserer vi julemenyen vår. Det er mulig å bestille både julebord, julelunsj og andre typer julearrangement, i tillegg til at vi hver dag har vanlig a-la-carte meny. Bortsett fra på søndager da, da har vi julebuffet, yay! 

Søndag 13. november: Farsdagsbuffet

Sett pris på far i dag, og ta han med til vår farsdagsbuffet på fjellet. Vår innholdsrike buffet har noe for enhver smak, og er åpen fra 12-18. Søndagsbuffet kan også kjøpes som gavekort.

Onsdag 14. desember: Luciadagen på etterskudd

Selvfølgelig blir det lussekatter på Eggen! Vi sniker oss til å servere dette onsdag 14. desember istedenfor 13. desember. Hvem sier vel ikke ja til lussekatter to dager på rad? Ta med de minste til fjells for denne anledningen - husk at barn på 5 år og yngre reiser gratis med Romsdalsgondolen.

Reserver bord på ønsket arrangementsdag her: Eggen Restaurant Bordbestilling