Bestill bord
9/14/2023

Aktivitetskalender

Vi ønsker å skape aktivitet og matglede for alle. Nedenfor ser du de ulike datoene som er verd å holde av i kalenderen, slik at vi kan gi deg en smaksopplevelse verd å huske. Alle datoene nedenfor gjelder for 2023.

Lørdag 25. november: Julekonsert med Stephanie Lippert og Hallvar Djupvik

Stephanie Lippert er mezzosopran/visesanger fra Sverige som utdannet seg ved Operaakademiet i København. Hun er frilans operasanger og har sunget roller i Norge, Danmark og Sverige. Stephanie har mange års erfaring som konsertsolist og kirkesanger. Hun har også mange års erfaring som sanger i begravelse og bryllup i Norge.

Hallvar Djupvik er født og oppvokst i Tomrefjord. Han er tenor og gitarist. Han studerte på Opera Akademiet i København og har vært solist på Den Norske Opera ved mange anledninger. Han synger jevnlig roller på alle scener i Norge og har også vært solist på operahus i Sverige og Danmark. Han er medlem i flere band og har medvirket på innspillinger og konserter med et stort utvalg kjente og ukjente artister.

Sammen med Stephanie driver han Timbre AS, som driver med konsert- og underholdningsformidling. Han er leder for Musikkens Venner Tomrefjord som arrangerer store konserter i Tomrefjord hvert år.

Lørdag 25. november kommer de til Eggen Restaurant for å holde julekonsert i magiske omgivelser. Konserten starter kl. 17.30, og kombineres med gondolbillett, 3-retters middag og velkomstdrink.

Standard pris for hele pakken inkl. gondolbillett: 1595,- per person
Pris for deg med årskort/Raumakort: 1240,- per person

For å sikre deg plass på konserten må du bestille bord 18. november kl. 17.30 gjennom bookingsystemet vårt, eller send oss en henvendelse på booking@romsdalen.no.

Bestill bord her

Lørdag 2. desember: Julekonsert med Second Harmony

Tanja Holen og Cathrine Eidskrem utgjør duoen SecondHarmony, som med tostemt sang ønsker å bringe ro inn i julen med norske velkjente julelåter og egenproduserte arrangement. I år legger de ut på sin første juleturne "Julero", der det hele kickstartes 2. desember på toppen av Nesaksla, på Eggen Restaurant.

Konserten kombineres med velkomstdrink, 3-retters middag og gondolbillett.

Standard pris for hele pakken inkl. gondolbillett: 1595,- per person
Pris for deg med årskort/Raumakort: 1240,- per person

For å sikre deg plass på konserten må du bestille bord 2. desember kl. 17.30 gjennom bookingsystemet vårt, eller send oss en henvendelse på booking@romsdalen.no.

Bestill bord her

HVER LØRDAG: Yoga with a view

Bli med på yoga med den vakreste fjellutsikten fra Eggen Restaurant! En yogaopplevelse både for erfarne og nybegynnere. En lokal yogalærer møter deg ved Romsdalsgondolen og sammen tar dere den 5 minutter lange gondolturen til toppen av Nesaksla og Eggen Restaurant. Her får dere litt tid til å kikke rundt og finne roen før yogaklassen starter. 

En sertifisert yogalærer tar deg med på en time hatha, vinyasa eller yin yoga, med utsikt over de fineste fjellene. Ta vare på kropp& sinn med yoga i helt spesielle omgivelser. Vi avslutter alltid med en god avspenning. Det kreves ingen forkunnskaper, timen passer for alle. Etter timen har kjøkkenet forberedt en deilig sunn & næringsrik smoothie (vegansk). Videre er det muligheter for å ta en fjelltur og/eller nyte et måltid på Eggen Restaurant. Gondolen går hver hele og halve time, du reiser ned igjen når det passer deg. 

Pris kr. 450,- inkludert gondolbillett!
Tidspunkt: kl. 10.00

Bestill plass på epost til booking@romsdalen.no eller ring Eggen Restaurant på tlf. 405 04 004.

Bestill Yoga with a View her: Yoga til fjells | Norwegian Travel