Bestill bord
11/28/2023

Aktivitetskalender

Vi ønsker å skape aktivitet og matglede for alle. Nedenfor ser du de ulike datoene som er verd å holde av i kalenderen, slik at vi kan gi deg en smaksopplevelse verd å huske. Alle datoene nedenfor gjelder for 2023.

Lørdag 2. desember: Julekonsert med Second Harmony

Tanja Holen og Cathrine Eidskrem utgjør duoen SecondHarmony, som med tostemt sang ønsker å bringe ro inn i julen med norske velkjente julelåter og egenproduserte arrangement. I år legger de ut på sin første juleturne "Julero", der det hele kickstartes 2. desember på toppen av Nesaksla, på Eggen Restaurant.

Konserten kombineres med velkomstdrink, 3-retters middag og gondolbillett.

Standard pris for hele pakken inkl. gondolbillett: 1595,- per person
Pris for deg med årskort/Raumakort: 1240,- per person

For å sikre deg plass på konserten må du bestille bord 2. desember kl. 17.30 gjennom bookingsystemet vårt, eller send oss en henvendelse på booking@romsdalen.no.

Bestill bord her

Torsdag 1. februar: Sesongåpning

Velkommen til sesongåpning av Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant! Vi åpner kl. 14.00, og kjører siste gondol ned kl. 20.30. På Eggen Restaurant får du kakao og fersk bakst til en god pris.

Mer informasjon kommer.

HVER FREDAG: Afterwork

Ta fredagstacoen på fjellet! Hver fredag frem til jul, fra kl. 16.00-18.00 får du tacotallerken som inneholder alt en god taco skal inneholde. Gode priser. Vi anbefaler deg å bestille bord, men det går også fint at du stikker innom uten bestilling, så langt beholdningen rekker.

Bestill bord her

HVER LØRDAG: Yoga with a view

Bli med på yoga med den vakreste fjellutsikten fra Eggen Restaurant! En yogaopplevelse både for erfarne og nybegynnere. En lokal yogalærer møter deg ved Romsdalsgondolen og sammen tar dere den 5 minutter lange gondolturen til toppen av Nesaksla og Eggen Restaurant. Her får dere litt tid til å kikke rundt og finne roen før yogaklassen starter. 

En sertifisert yogalærer tar deg med på en time hatha, vinyasa eller yin yoga, med utsikt over de fineste fjellene. Ta vare på kropp& sinn med yoga i helt spesielle omgivelser. Vi avslutter alltid med en god avspenning. Det kreves ingen forkunnskaper, timen passer for alle. Etter timen har kjøkkenet forberedt en deilig sunn & næringsrik smoothie (vegansk). Videre er det muligheter for å ta en fjelltur og/eller nyte et måltid på Eggen Restaurant. Gondolen går hver hele og halve time, du reiser ned igjen når det passer deg. 

Pris kr. 450,- inkludert gondolbillett!
Tidspunkt: kl. 10.00
Bestill Yoga her: Yoga til fjells | Norwegian Travel

Bestill plass på epost til booking@romsdalen.no eller ring Eggen Restaurant på tlf. 405 04 004.

HVER SØNDAG: Dagens husmann

Hver søndag får du god, lokal husmannskost på Eggen Restaurant. Perfekt søndagsmiddag til en god pris! Ta med familien, og nyt måltidet med god utsikt. Bordbestilling er anbefalt.

Bestill bord her