Bestill bord

Ha ditt arrangement på Eggen Restaurant

Det finnes knapt mer fantastiske lokaler for den store dagen. Enten det være seg bryllup, fest, julebord eller bursdagsselskap. Mer unike opplevelser skal du lete lenge etter.

Vi kan skreddersy ditt arrangement slik du vil ha det. Smått og stort. Formelt og uformelt. Ta kontakt med oss i forkant så kan vi lage en opplevelse og smaker du sent vil glemme. Velkommen til oss.

Bryllup

Store dager fortjener unike omgivelser – velg et helt spektakulært lokale med en utsikt gjestene aldri har sett maken til. Vi kan romme både mindre bryllup med opptil 60 personer, og større bryllup på opptil 170 personer. Vi tilrettelegger dagen etter deres ønsker, og serverer utmerket mat basert på regionale råvarer. Send gjerne en henvendelse for et uforpliktende tilbud.

Bryllup kan reserveres i Eggen Restaurant fra 1. september til 31. mai.

Lokaler for folk i finstasen og fjellstasenVi tilbyr lokaler for ulike arrangementer. Både kurs- og konferanse, teambuilding, dåp, bryllup, julebord for bedrifter og vennegjenger osv. Bare fantasien setter grenser. Vi setter sammen en pakke som inkluderer billett til Romsdalsgondolen, mat, drikke og aktivitet om dette er ønskelig.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.