Bestill bord

Teambuilding

På en av de største dagene i livet er kun det beste er godt nok, og et bryllup 708 meter over havet er noe du sent vil glemme. På Eggen Restaurant kan du feire den store dagen på toppen av Romsdalen med fantastisk fjellutsikt – selv om alles øyne selvsagt vil være på brudeparet hele kvelden. Skreddersøm er vår spesialitet, og vi legger alt til rette for at dagen blir slik dere ønsker. Kjøkkenet vil servere fantastisk tradisjonsmat med en moderne twist, med utgangspunkt i lokale råvarer.

Bryllup i Eggen Restaurant kan reserveres fra 1. september til 31. mai.

Sledetur med Husky ved Foten av trollstigen

Storslått opplevelse i magisk trollandskap! Kjør din helt egne hundeslede blant skarpe tinder, over milde vidder. Her er nøkkelen å stole på hundene – og bare kjenne på lykkeboblene i magen!

Du møter guiden ved Trollstigen Gjestegård i Isterdalen. Der får du møte hundene av rasen Sibirian Husky, og en god introduksjon til sledekjøring med hund. Du vil få din egen slede og prøve deg på en 3-kilometers løype. Dette er gode trekkhunder, og sleden er robust og stabil. Guiden vil bli med deg hele runden, med sin egen slede. Nyt frihetsfølelsen mens du suser gjennom naturen!

Les mer

Guided kløvtur med Husky

Opplev spektakulær Romsdalsnatur sammen med din egen husky!

Innerst i Isterdalen, ved foten av Trollstigen møter du våre guider som vil ta dere med på en naturopplevelse utenom det vanlige. Her vil dere få utdelt utstyr og deres helt egen husky for turen som skal gå langs den historiske Kløvstien, og ender opp på toppen av spektakulære Trollstigen.

Les mer

Fjelltur med truger

Gå i fotsporene til dine nordiske forfedre med truger på beina. På denne ekskursjonen tråkker vi opp fjellkjedene ved Snowhotel Kirkenes, hvor vi går på forskjellige typer snø. Trugeturen er perfekt hvis du er en nybegynner på snøen og ønsker en mer avslappet og rolig vinterferie. På Snowhotel Kirkenes har vi en rekke forskjellige aktiviteter, både for den erfarne og for den som ønsker en enklere variant. Dette legger grunnlaget for en perfekt vinterferie i Norge som passer for alle.

Les mer


Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!

Overnatting

Vi kan tilby bryllupsopplevelser med overnatting på Grand Hotel Bellevue by Classic Norway som ligger 3 minutter fra fjordstasjonen til Romsdalsgondolen.

Hotellet har 86 rom av forskjellige typer, samt fasiliteter som restaurant, bar, treningsrom og sauna.