Bestill bord

Teambuilding

Bedriftsarrangement skal være innholdsrike, både når det gjelder faglig innhold men også på opplevelser og sosialt samvær. Hos oss har du det perfekte utgangspunkt til å kombinere faglig utvikling og moro!

Omvisning i Romsdalsgondolen

Få en omvisning i Romsdalsgondolens motorrom og kjørekontor. Våre gondolkjørere og vedlikeholdsansvarlige tar deg med ned i motorrommet og opp på kjørekontoret. Det er mange grunner til at Romsdalsgondolen er unik. For eksempel ligger motorrommet under havnivå. Det er også en redningsfri bane, det vil si at ved hjelp av to nødmotorer skal det alltid være mulig å kjøre kabinene tilbake til stasjonene. Ved ønske om omvisning, send en forespørsel i vårt kontaktskjema.

Presentasjon av Romsdalens reiselivssatsning

Ønsker du å vite mer om hva Romsdalen AS driver med? Vi har som kjent bygget Romsdalsgondolen som flaggskip-attraksjon. Nå investerer vi videre i opplevelser. Få en 10-minutters brief og mulighet til å spørre oss spørsmål. Ved interesse, henvend deg i kontaktskjema nedenfor.

Rebusløp

Rebusløp kan arrangeres i sentrum av Åndalsnes, på Nesaksla eller på eget, tilrettelagt område i Isfjorden. Vi kan sette opp et stort utvalg poster og aktiviteter. Kanskje du ønsker noen i Kompani Lauritzen-stil? 

Lokal vinsmaking

På forespørsel setter vi opp en vinsmaking med Tuen Vingård. På vingården sin lager Johan Setnes vin av bær og frukter han finner i naturen og i hagen sin. Han har over 3000 flasker vin i sin kjeller, noen er mange tiår gamle. Små grupper kan besøke vingården, mens ved større grupper kan Johan Setnes komme til Eggen Restaurant.

Ser du etter andre typer bedriftsarrangement? 

Les mer her


Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!

Overnatting

Vi kan tilby overnatting på Grand Hotel by Classic Norway som ligger 3 minutter fra fjordstasjonen til Romsdalsgondolen.

Hotellet har 86 rom av forskjellige typer, samt fasiliteter som restaurant, bar, treningsrom og sauna.