Bestill bord

Teambuilding

Bedriftsarrangement skal være innholdsrike, både når det gjelder faglig innhold men også på opplevelser og sosialt samvær. Hos oss har du det perfekte utgangspunkt til å kombinere faglig utvikling og moro!

Sledetur med Husky ved Foten av Trollstigen

Storslått opplevelse i magisk trollandskap! Kjør din helt egne hundeslede blant skarpe tinder, over milde vidder. Her er nøkkelen å stole på hundene – og bare kjenne på lykkeboblene i magen!

Du møter guiden ved Trollstigen Gjestegård i Isterdalen. Der får du møte hundene av rasen Sibirian Husky, og en god introduksjon til sledekjøring med hund. Du vil få din egen slede og prøve deg på en 3-kilometers løype. Dette er gode trekkhunder, og sleden er robust og stabil. Guiden vil bli med deg hele runden, med sin egen slede. Nyt frihetsfølelsen mens du suser gjennom naturen!

Les mer

Guidet kløvtur med Husky

Opplev spektakulær Romsdalsnatur sammen med din egen husky!

Innerst i Isterdalen, ved foten av Trollstigen møter du våre guider som vil ta dere med på en naturopplevelse utenom det vanlige. Her vil dere få utdelt utstyr og deres helt egen husky for turen som skal gå langs den historiske Kløvstien, og ender opp på toppen av spektakulære Trollstigen.

Les mer

Omvisning i Romsdalsgondolen

Få en omvisning i Romsdalsgondolens motorrom og kjørekontor. Våre gondolkjørere og vedlikeholdsansvarlige tar deg med ned i motorrommet og opp på kjørekontoret. Det er mange grunner til at Romsdalsgondolen er unik. For eksempel ligger motorrommet under havnivå. Det er også en redningsfri bane, det vil si at ved hjelp av to nødmotorer skal det alltid være mulig å kjøre kabinene tilbake til stasjonene. Ved ønske om omvisning, send en forespørsel i vårt kontaktskjema.

Presentasjon av Romsdalens reiselivssatsning

Ønsker du å vite mer om hva Romsdalen AS driver med? Vi har som kjent bygget Romsdalsgondoeln som flaggskip-attraksjon. Nå investerer vi videre i opplevelser. Få en 10-minutters brief og mulighet til å spørre oss spørsmål. Ved interesse, henvend deg i kontaktskjema nedenfor.


Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!

Overnatting

Vi kan tilby bryllupsopplevelser med overnatting på Grand Hotel Bellevue by Classic Norway som ligger 3 minutter fra fjordstasjonen til Romsdalsgondolen.

Hotellet har 86 rom av forskjellige typer, samt fasiliteter som restaurant, bar, treningsrom og sauna.