Bestill bord

Eggen Restaurant – Innspill til klima- og miljøarbeid

Eggen Restaurant er opptatt av å drive ansvarlig og bærekraftig – i tråd med vår sertifisering som Miljøfyrtårn. Vi jobber kontinuerlig for å redusere vårt miljøavtrykk gjennom bevisste innkjøp, avfallsreduksjon, energieffektivitet og bærekraftig menyutvikling.

Om vårt miljøarbeid

Sertifiseringen omfatter sentrale områder som:

  • Klima og energi
  • Avfall og ressursbruk
  • Innkjøp og leverandører
  • Helse, sikkerhet og arbeidsmiljø

Hvert år gjennomfører Eggen en miljøgjennomgang og rapporterer resultater, inkludert CO₂-regnskap og tiltak for forbedring. Dette evalueres i samarbeid med både ledelse og ansatte.

Vi ønsker dine innspill

Vi tror forbedring skjer gjennom samarbeid. Derfor inviterer vi gjester, leverandører og samarbeidspartnere til å komme med forslag til hvordan Eggen kan styrke sitt klima- og miljøarbeid ytterligere.

Du kan sende innspill eller forslag til:

booking@eggenrestaurant.no

Alle innspill blir gjennomgått av ledelsen og vurdert i forbindelse med vår årlige miljøevaluering.


Takk for at du bidrar til å gjøre Eggen Restaurant enda mer bærekraftig!

Hilsen,
Teamet for at du bidrar til å gjøre Eggen Restaurant enda mer bærekraftig!
Nesaksla, Åndalsnes - en del av Norwegian Travel