Bestill bord

Ønsker du å bli en del av teamet vårt?

Vi er alltid interessert i engasjerte personer med fart og snert.
Send gjerne en åpen søknad til soknad@romsdalen.no, eller bla ned for å se alle ledige stillinger.

 • Ledig stilling:
  Daglig leder Eggen Restaurant

  Endelig er en av de kuleste restaurantjobbene ledig. Øverst og ytterst på Nesaksla, byfjellet på Åndalsnes, ligger Eggen Restaurant. Et fantastisk bygg like på kanten av fjellryggen hele 708 meter over havet, med tilkomst via Romsdalsgondolen som går direkte fra sentrum av Åndalsnes. Vi søker nå etter en entusiastisk leder med på laget for å lede utviklingen og driften av vår fantastiske restaurant.

  Eggen Restaurant er helårsåpent, men har færre åpningsdager i vintersesongen enn i sommersesongen, hvor vi på sommeren har høyt trykk med gjester med åpningstid syv dager i uken. Vi har regelmessig spennende konsepter, gjestespill, konserter og lignende. Vi har en 5-retters set-meny som varierer gjennom de ulike sesongene og en kafédel med enklere matretter. Vi er så heldig å ha et multifunksjonelt bygg, så i vinterhalvåret «forvandles» deler av restauranten til et konferansesenter med bedriftskunder fra fjern og nær.

  Daglig leder - Hva går jobben ut på?

  I rollen som daglig leder vil du sitte sentralt i vår organisasjon og vil være en nøkkelperson for vår videre utvikling og vekst. Du vil ha budsjett-, resultat-, drifts – og personalansvar, der både planlegging, koordinering og utføring er viktig.

  Du vil få mulighet til å jobbe med å utvikle nye konsepter sammen med kompetente medarbeidere, og vi vil at du skal lede prosessen rundt idemyldring og utvikling av nye muligheter med forretningspotensiale. Det vil være viktig at du jobber tett med Salg- og Markedsavdelingen, samt andre interne ressurser og fellesfunksjoner i Romsdalen AS og morselskapet Norwegian Travel.

  Hos oss vil du få stor frihet og ansvar til hvordan du mener vi best skal drifte og skape gode resultater. Stillingen krever at du har meget god forståelse og kunnskap om restaurantbransjen, salg, relasjonsbygging og ledelse.

  Hvem er du?

  Vi ser etter en operativ leder som er «tett på» og klarer å balansere økonomi med det kommersielle, og leder via involvering og utvikling, for ansatte så vel som selskapet for øvrig.

  Du er en fagperson med lengre erfaring innen restaurantbransjen. Service og kundeopplevelse er noe du trigges av, og du brenner for å ha fornøyde medarbeidere og gjester.

  Som daglig leder er det viktig at du kan motivere og videreutvikle medarbeiderne dine, og gå foran som et godt eksempel med positivitet og stå på vilje. Du er en operativ leder som kan gå inn i alle stillinger i restauranten. God kultur forstår du viktigheten av, og det er naturlig for deg å skape dette. Du har et godt nettverk og gode relasjoner som du aktivt bruker.

  Du har god grunnleggende forretningsforståelse, teft for utvikling, og forstår sammenhengende mellom god logistikk og lønnsomhet. Det faller deg naturlig å jobbe med budsjetter, resultatoppfølging, forretningsplaner og forretningsutvikling.

  Erfaring

  • Du har lengre erfaring innen kjøkken/restaurant
  • Du har solid ledererfaring
  • Lengre og inngående erfaring i å enten organisere eller koordinere operativt arbeid
  • Du kan restaurantdrift og klarer også å tenke nytt og kreativt

  Personlige egenskaper

  • Strategisk og analytisk med god forretningsforståelse
  • Engasjert med god gjennomføringsevne
  • Metodisk og strukturert
  • Beherske svært godt norsk muntlig og skriftlig
  • Kundeorientert og motiveres av endring og utvikling
  • En motiverende lederstil med evne til å bygge tillit, lytte og videreutvikle organisasjon og medarbeidere

  Vi tilbyr

  • En utfordrende stilling i et dynamisk og innovativt selskap med høye ambisjoner, hvor du får utvikle deg faglig og personlig i et nasjonalt og internasjonalt miljø
  • Stor påvirkningskraft i forhold til videreutvikling av Eggen restaurant
  • Varierte arbeidsoppgaver gjennom et år med fire spennende sesonger
  • Fleksibel arbeidstid og ferieordning i tillegg til en god pensjons- og forsikringsordning
  • Et arbeidssted med Norges mest spektakulære utsikt

  Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju. Send din søknad her: Daglig leder Eggen restaurant - Romsdalen AS | Jobylon