Bestill bord

Ønsker du å bli en del av teamet vårt?

Vi er alltid interessert i engasjerte personer med fart og snert.
Send gjerne en åpen søknad til soknad@romsdalen.no, eller bla ned for å se alle ledige stillinger.

 • Ledig stilling:
  Servitør 708 meter over havet

  Godt humør? Check!

  Profesjonelt team? Check!

  Variert arbeidshverdag? Check!

  En helt vanlig restaurant? Che… nope!

   

  Vi søker motiverte servitører til å utføre god service i den luftige restauranten på Nesaksla. Det er muligheter for fulltid og deltid, samt sesongarbeid i juni, juli og august.

   

  Er du interessert i natur og friluftsliv, og ønsker å ha en arbeidsplass helt utenom det vanlige? Denne unike restauranten ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Kvalitet og service står i høysetet, samt fokus på godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

   

  Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her serveres det mat av høy kvalitet, som er basert på sesongens lokale råvarer. Restauranten er åpen gjennom hele året, med flest antall besøkende i sommermånedene juni, juli og august. I denne perioden er det også uteservering med god kapasitet ved hjelp av eget BBQ-kjøkken. Eggen Restaurant står for mer enn bare utmerkede smaksopplevelser, vi kan også pynte opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement.

   

  Hva kan vi kan tilby deg?

  • Konkurransedyktig lønn
  • En trygg arbeidsplass
  • Utvikling
  • Hjelp til å finne bolig
  • En spennende arbeidsplass midt i hjertet av norsk reiseliv
  • En unik arbeidsplass med verdens beste utsikt
  • Tilgang til det råeste av norsk friluftsliv
  • Gondolbane på jobb hver dag
  • Muligheten til å jobbe med regionens beste råvarer

  Grip tastaturet og send en søknad dersom…

   

  … du er servitør med litt fart og snert, og liker åyte godservice

  … du ønsker å være med å bidra til et godt og triveligfag- og arbeidsmiljø

  … du er eventyrlysten og friluftsengasjert

   

  soknad@romsdalen.no

  Søknadsfrist: Snarlig. Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju.

   

  Ledig stilling:
  Kabinvert i Romsdalsgondolen - sommeren 2022
  Har du et brennende engasjement, er opptatt av god kundeservice og nysgjerrig på bærekraftig reiseliv? Prøv deg som kabinvert!

  Har du ønske og mulighet til å ha fleksibel arbeidstid? Er du pensjonist, student eller av andre årsaker har tid til overs du ønsker å fylle? Da er dette din mulighet til å være med på laget til Norges råeste gondol! Vi trenger sesongansatte til å fylle stillinger som kabinverter sommeren 2022.

   

  Hvem er du?

  Du må først og fremst være opptatt av å gi gjestene gode opplevelser. I tillegg må du ha gode kommunikasjonsferdigheter, være entusiastisk og strukturert. Du må også kunne jobbe godt som et team og trå til der det trengs. Sikkerhet og gode kundeopplevelser står i høysetet. Fleksibilitet er ønsket da arbeidsdagen vil variere ut fra sesong og åpningstider.

   

  Arbeidsoppgaver som kabinvert

  Oppgavene inkluderer kundeveiledning, utøve god service og holde anlegget ryddig og presentabelt. Kan inkludere å selge billetter, og sørge for god flyt i anlegget.

   

  Er du en klart-jeg-kan-type som tenker dette høres ut som din drømmejobb? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss CV og kort søknad merket «kabinvert» til soknad@romsdalen.no innen 11. februar 2022.

   

  For mer informasjon ta kontakt med Vidar Moen, driftsleder Romsdalsgondolen AS (47786 646). Se også romsdalen.no.