Bestill bord

Ønsker du å bli en del av teamet vårt?

Vi er alltid interessert i engasjerte personer med fart og snert.
Send gjerne en åpen søknad til soknad@romsdalen.no, eller bla ned for å se alle ledige stillinger.

 • Ledig stilling:
  Kabinvert i Romsdalsgondolen - sommeren 2022
  Har du et brennende engasjement, er opptatt av god kundeservice og nysgjerrig på bærekraftig reiseliv? Prøv deg som kabinvert!

  Har du ønske og mulighet til å ha fleksibel arbeidstid? Er du pensjonist, student eller av andre årsaker har tid til overs du ønsker å fylle? Da er dette din mulighet til å være med på laget til Norges råeste gondol! Vi trenger sesongansatte til å fylle stillinger som kabinverter sommeren 2022.

   

  Hvem er du?

  Du må først og fremst være opptatt av å gi gjestene gode opplevelser. I tillegg må du ha gode kommunikasjonsferdigheter, være entusiastisk og strukturert. Du må også kunne jobbe godt som et team og trå til der det trengs. Sikkerhet og gode kundeopplevelser står i høysetet. Fleksibilitet er ønsket da arbeidsdagen vil variere ut fra sesong og åpningstider.

   

  Arbeidsoppgaver som kabinvert

  Oppgavene inkluderer kundeveiledning, utøve god service og holde anlegget ryddig og presentabelt. Kan inkludere å selge billetter, og sørge for god flyt i anlegget.

   

  Er du en klart-jeg-kan-type som tenker dette høres ut som din drømmejobb? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss CV og kort søknad merket «kabinvert» til soknad@romsdalen.no innen 11. februar 2022.

   

  For mer informasjon ta kontakt med Vidar Moen, driftsleder Romsdalsgondolen AS (47786 646). Se også romsdalen.no.

  Ledig stilling:
  Eggen Restaurant søker dyktige kokker og servitører

  Vi søker motiverte kokker og servitører som ønsker å gi våre gjester en fantastisk opplevelse i den luftige restauranten vår på Nesaksla, byfjellet i Åndalsnes. Det er muligheter for fulltid og deltid, samt sesongarbeid i juni, juli og august.

  Eggen Restaurant åpnet dørene for første gang 3. juli 2021, og har hatt et fantastisk åpningsår med mange fornøyde gjester. Nå gleder vi oss til å fortsette suksessen i 2022 – og vi vil ha deg med på laget!

  Ønsker du å være med på et profesjonelt team i en restaurant helt utenom det vanlige? Dette unike bygget ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Kvalitet og service står i høysetet, samt fokus på godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

   

  Vi kan tilby:

  Konkurransedyktig lønn
  En trygg arbeidsplass
  Utvikling
  Hjelp til å finne bolig
  En spennende arbeidsplass midt i hjertet av norsk reiseliv
  En unik arbeidsplass med verdens beste utsikt
  Tilgang til det råeste av norsk friluftsliv
  Gondolbane på jobb hver dag
  Muligheten til å jobbe med regionens beste råvarer

   

  Eggen er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her serveres det mat av høy kvalitet, som er basert på sesongens råvarer fra regionen. Restauranten er helårsåpen, med flest antall besøkende i sommermånedene juni, juli og august. Denne perioden har vi også uteservering med god kapasitet ved hjelp av egen utendørs kjøkkenløsning og bar. Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement.

   

   

  Grip tastaturet og send en søknad dersom…

   

  … du er kokk med fagbrev og med god erfaring fra restaurantbransjen

  … du er servitør som ønsker å gi våre gjester en fantastisk opplevelse

  … du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

  … du behersker å kommunisere på et nordisk språk

   

  soknad@romsdalen.no

  Søknadsfrist: 11. februar

   

  Har du spørsmål kan du ta kontakt med Daglig Leder Per Espen Thorgersen

  Tlf. 922 66 657

  E-post: per.espen@romsdalen.no