Bestill bord

Ønsker du å bli en del av teamet vårt?

Vi er alltid interessert i engasjerte personer med fart og snert.
Send gjerne en åpen søknad til soknad@romsdalen.no, eller bla ned for å se alle ledige stillinger.

 • Ledig stilling
  Kjøkkensjef på Eggen Restaurant

  Eggen Restaurant er en ambisiøs restaurant med erfaring fra nesten to driftsår. Restauranten ligger på byfjellet Nesaksla, 708 meter over havet, med tilkomst kun via Romsdalsgondolen som går direkte fra sentrum av Åndalsnes. Vi ser nå etter en kjøkkensjef som kan lede et team med faste og sesongansatte kokker, og samarbeide godt med andre områder av restauranten.

  Vi ser etter deg som er ambisiøs og som ønsker å utvikle deg både innen kokkefaget og ledelse. Du har stå-på-vilje, synes det er spennende å utforske nye retter og smaker, og forstår konseptet «ny nordisk mat». Du har en naturlig evne til å være fleksibel og løsningsorientert, og setter gjestens opplevelse i førsterekke. Du har god økonomisk forståelse, og noen års erfaring med å lede andre mennesker.

  Eggen Restaurant er helårsåpent, men har færre åpningsdager i vintersesongen enn i sommersesongen, hvor vi i sistnevnte sesong har høyt trykk med gjester og vil ha lange åpningstider syv dager i uken. Restauranten er bygget opp med gode rutiner og systemer og har en fulltidsansatt stab, samt en sesongansatt stab. Vi jobber tett med gode lokale leverandører på fantastiske råvarer.

  Vi har regelmessig spennende konsepter, gjestespill, konserter og lignende, og her vil du spille en viktig brikke i planlegging og gjennomføring. Vi har en 6-retters set-meny som varierer gjennom de ulike sesongene og en kafé del med enklere matretter. Vi er så heldig å ha et multifunksjonelt bygg, så i vinterhalvåret «forvandles» restauranten til et konferansesenter med bedriftskunder fra fjern og nær.  

  Personlige egenskaper

  ·        Du brenner for god mat og konseptet «ny nordisk mat»

  ·        Du er entusiastisk og ønsker å jobbe i et fremoverlent team

  ·        Høyt engasjement og blir motivert av høyt tempo

  ·        Du er strukturert og nøyaktig

  ·        Du har god økonomisk forståelse

  ·        Du kommuniserer tydelig

  ·        Du er selvgående og tar initiativ

  ·        Du er fleksibel og løsningsorientert

  Kvalifikasjoner

  ·        Du har minst 2 års erfaring med ledelse

  ·        Førerkort kl. B

  ·        Du snakker et skandinavisk språk

  Vi tilbyr

  ·        Et arbeidssted med Norges mest spektakulære utsikt

  ·        En utfordrende stilling i et dynamisk og innovativt selskap med ambisjoner, hvordu får utvikle deg faglig og personlig i et nasjonalt og internasjonalt miljø

  ·        Du får være en del av et selskap med mange muligheter

  ·        Lønn etter avtale

  ·        Vi kan bidra med bolig

  ·        Inspirerende arbeidsmiljø og muligheten til å jobbe med spennende råvarer

  Eggen Restaurant er et datterselskap av Romsdalen AS. Romsdalen AS er et utviklings- og investeringsselskap innen reiseliv, med mange spennende prosjekter som bl.a. en satsning på helårs opplevelser og fjordhotell. Romsdalen AS er en del av Norwegian Travel som har en nasjonal satsning på reiseliv, med hovedkontor i Tromsø.

  Send din søknad merket med «Kjøkkensjef» til per.espen@romsdalen.no.

  For mer informasjon, kontakt Per Espen Thorgersen, daglig leder Eggen Restaurant på tlf. 922 66 657.