Bestill bord

Ønsker du å bli en del av teamet vårt?

Vi er alltid interessert i engasjerte personer med fart og snert.
Send gjerne en åpen søknad til soknad@romsdalen.no, eller bla ned for å se alle ledige stillinger.

  • Ledig stilling:
    Kjøkkensjef

    Eggen Restaurant er en ambisiøs restaurant med erfaring fra tre driftsår. Restauranten ligger på byfjellet Nesaksla, 708 meter over havet, med tilkomst kun via Romsdalsgondolen som går direkte fra sentrum av Åndalsnes.

    Vi ser nå etter en kjøkkensjef som kan lede et team med faste og sesongansatte kokker, og samarbeide godt med andre områder av restauranten.

    Vi ser etter deg som er ambisiøs og som ønsker å utvikle deg både innen kokkefaget og ledelse. Du har stå-på-vilje, synes det er spennende å utforske nye retter og smaker, og forstår konseptet "ny nordisk mat". Du har en naturlig evne til å være fleksibel og løsningsorientert, og setter gjestens opplevelse i første rekke. Du har god økonomisk forståelse, og noen års erfaring med å lede andre mennesker. Vi søker deg som er en lagspiller og som forstår at det å bygge et sterkt lag er en avgjørende del av suksessen. Vi verdsetter en leder som erkjenner at teamet er en av de mest betydningsfulle faktorene for å oppnå målene våre.

    Eggen Restaurant er helårsåpent, men har færre åpningsdager i vintersesongen enn i sommersesongen, hvor vi i sistnevnte sesong har høyt trykk med gjester og vil ha lange åpningstider syv dager i uken. Restauranten er bygget opp med gode rutiner og systemer og har en fulltidsansatt stab, samt en sesongansatt stab. Hos oss vil du få mulighet til å samarbeide tett med lokale leverandører og bruke lokale – sesongbaserte råvarer.

    Vi har regelmessig spennende konsepter, gjestespill, konserter og lignende, og her vil du spille en viktig brikke i planlegging og gjennomføring. Vi har en 5-retters set-meny som varierer gjennom de ulike sesongene og en kafédel med enklere matretter. Vi er så heldig å ha et multifunksjonelt bygg, så i vinterhalvåret "forvandles" restauranten til et konferansesenter med bedriftskunder fra fjern og nær.

    Personlige egenskaper

    • Du brenner for god mat og konseptet "ny nordisk mat"
    • Du er entusiastisk og ønsker å jobbe i et fremoverlent team
    • Du har engasjement og motiveres av høyt tempo
    • Du er strukturert, nøyaktig og har god økonomisk forståelse
    • Du kommuniserer tydelig
    • Du er selvgående og tar initiativ
    • Du er fleksibel og løsningsorientert

    Kompetanse

    • Du har minst 2 års erfaring med ledelse
    • Førerkort kl. B
    • Du snakker et skandinavisk språk

    Vi tilbyr

    • Et arbeidssted med Norges mest spektakulære utsikt
    • En utfordrende stilling i et dynamisk og innovativt selskap med ambisjoner, hvor du får utvikle deg faglig og personlig i et nasjonalt og internasjonalt miljø
    • Inspirerende arbeidsmiljø og å være en del av et ungt profesjonelt team på en restaurant på toppen av et fjell
    • Mulighet til å jobbe med spennende lokale råvarer og lage sesongbaserte menyer
    • Bo i et av de mest eventyrlige stedene i Norge
    • Du får være en del av et selskap med mange muligheter
    • Konkurransedyktige betingelser
    • Vi kan bidra med bolig

    Om arbeidsgiveren

    Romsdalen AS er et investerings- og utviklingsselskap innen aktivitetsbasert reiseliv med hovedkontor på Åndalsnes. Selskapet skal identifisere og utvikle muligheter i reiselivet for økt vekst og verdiskaping, og investere i et utvalg av reiselivsprosjekter og selskaper. Aktuelle virksomheter er Romsdalsgondolen, Eggen Restaurant, hotell, turisttog på Raumabanen, Fjordcruise, event og aktivitetsbaserte opplevelser. Romsdalen AS er en del av The Norwegian Travel Company AS sin nasjonale satsning.
    Om The Norwegian Travel Company AS (“Norwegian Travel”)
    Norwegian Travel tar sikte på å levere opplevelsesbasert turisme av høy kvalitet på utvalgte destinasjoner i Norge. Selskapet er eier av kjernevirksomheten, og i samarbeid med komplementære aktører tilbyr Norwegian Travel et bredt spekter av aktiviteter og produkter. Sammen har vi en betydelig portefølje, og vårt mål er å tilby et “one-stop-shop-tilbud” med destinasjoner, aktiviteter og overnatting for reisende til våre destinasjoner. Norwegian Travel har som ambisjon å utvikle det beste fra norsk reiselivsbransje, og tilgjengelig gjøre aktivitetsturismen i Norge. Selskapet er per i dag representert i Kirkenes, Tromsø, Narvik og Romsdalen.

    Ledig stilling:
    Servitører, baristas og bartendere søkes Eggen Restaurant

    Vi søker motiverte medarbeidere som ønsker å gi våre gjester en fantastisk opplevelse i den luftige restauranten vår på toppen av byfjellet Nesaksla. Det er muligheter for fulltid og deltid, samt sesongarbeid i juni, juli og august.

     

    Eggen Restaurant åpnet dørene for første gang 3. juli i 2021, og har nå nesten tre driftsår bak seg med mange fornøyde gjester. Nå gleder vi oss til å fortsette suksessen i 2024 – og vi vil ha deg med på laget!

     

    Hvis du vil være med på et profesjonelt team i en restaurant helt utenom det vanlige, er dette din mulighet. Dette unike byggverket ligger på kanten av fjellet og med utsikt over en av verdens mest spektakulære daler. Det settes høye krav til kvalitet og service, og godt miljø og trivsel for alle ansatte. 

     

    Vi kan tilby:

    ·       Konkurransedyktig lønn

    ·       En trygg arbeidsplass

    ·       Utviklingsmuligheter i konsernet Norwegian Travel

    ·       Hjelp til å finne bolig

    ·       En spennende arbeidsplass midt i hjertet av norsk reiseliv

    ·       En unik arbeidsplass med verdens beste utsikt

    ·       Tilgang til det råeste av norsk friluftsliv

    ·       Gondolbane på jobb hver dag

    ·       Muligheten til å jobbe med regionens beste råvarer

     

    Eggen Restaurant er en 170-seters á la carte-restaurant som ligger708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her serveres det mat av høy kvalitet, som er basert på sesongens beste råvarer fra regionen. Restauranten er åpen nesten hele året, med flest antall besøkende i sommermånedene juni, juli og august. Denne perioden har vi også uteservering med god kapasitet. Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement.

     

    Grip tastaturet og send en søknad dersom…

     

    … du er en flittig servitør og med god erfaring fra restaurantbransjen

    … du er barista eller bartender som ønsker å gi våre gjester en fantastisk opplevelse

    … du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

    … du behersker å kommunisere på et nordisk språk

     

    Søknadsfrist: 18. mars 2024

    Send din søknad merket med «servitør», «barista» eller «bartender» til soknad@romsdalen.no.

     

    Har du spørsmål kan du ta kontakt med Daglig leder Gabriela Nedjalkovova (tlf. 920 79 508).

    Ledig stilling:
    Kokker som trives i høyden søkes til Eggen Restaurant

    Godt humør? Check!

    Profesjonelt team? Check!

    Variert arbeidshverdag? Check!

    En helt vanlig restaurant? Che…nope!

     

    Vi søker motiverte kokker til å gi våre gjester ekstraordinære matopplevelser i den luftige restauranten på byfjellet Nesaksla. Det er muligheter for fulltid og deltid, samt sesongarbeid i juni, juli og august.

     

    Eggen Restaurant en 170-seters ála carte-restaurant som ligger 708 meter over havet – rett over Åndalsnes i Romsdalen. Her serveres det mat av høy kvalitet, som i stor grad er basert på sesongens lokale råvarer. Kundeservice står i høysetet, samt godt miljø og trivsel for alle ansatte. Det er ingen tilkomstvei til fjellet, så turen opp går via Romsdalsgondolen.

     

    Restauranten er åpen nesten hele året, med flest antall besøkende i sommermånedene juni, juli og august. Denne perioden har vi også en uteservering med god kapasitet. Dette er mer enn bare en utmerket restaurant, den kan også pyntes opp til bryllup, selskap, kurs- og konferanse, julebord og andre arrangement.

     

    Om Romsdalsgondolen og Eggen Restaurant

    Romsdalsgondolen erNorges mest innovative og bærekraftige gondolanlegg. Det er blitt benyttet enrekke unike installasjoner som ingen gondolanlegg har benyttet verken før ellersiden. For eksempel er dette det eneste gondolanlegget i Norge, og kanskje i Europa, uten sår i terrenget etter kabler, rør og tilkomstvei. Vannrør og strømledninger er lagt i et verdensrekord-pilothull som er boret inne i fjellet, fra bunnen og opp til toppen. Anlegget har heller ingen tilkomstvei,som gjør at all vare- og persontransport må skje med gondol. I tillegg er Eggen Restaurant bygget på reversible installasjoner. Det vil si at hvis fremtidige generasjoner ønsker det, så kan bygget fjernes fra fjellet, og terrenget vil være uberørt. Våre medarbeidere har en arbeidsplass de kan være stolte av.

     

    Grip tastaturet og send en søknad dersom…

     

    … du er kokk med fagbrev og med god erfaring fra restaurantbransjen

    … du ønsker å være med å bygge et godt og trivelig fag- og arbeidsmiljø

    … du ønsker å jobbe med sesongens beste lokale råvarer

    … du ønsker å bidra i utvikling av meny og konsept

     

     

    Send din søknad merket med «kokk» til soknad@romsdalen.no

    Søknadsfrist: 18. mars 2024

     

    Har du spørsmål kan du ta kontakt med Daglig leder Gabriela Nedjalkovova (tlf. 920 79 508).

     

    Ledig stilling:
    Daglig leder Eggen Restaurant

    Endelig er en av de kuleste restaurantjobbene ledig. Øverst og ytterst på Nesaksla, byfjellet på Åndalsnes, ligger Eggen Restaurant. Et fantastisk bygg like på kanten av fjellryggen hele 708 meter over havet, med tilkomst via Romsdalsgondolen som går direkte fra sentrum av Åndalsnes. Vi søker nå etter en entusiastisk leder med på laget for å lede utviklingen og driften av vår fantastiske restaurant.

    Eggen Restaurant er helårsåpent, men har færre åpningsdager i vintersesongen enn i sommersesongen, hvor vi på sommeren har høyt trykk med gjester med åpningstid syv dager i uken. Vi har regelmessig spennende konsepter, gjestespill, konserter og lignende. Vi har en 5-retters set-meny som varierer gjennom de ulike sesongene og en kafédel med enklere matretter. Vi er så heldig å ha et multifunksjonelt bygg, så i vinterhalvåret «forvandles» deler av restauranten til et konferansesenter med bedriftskunder fra fjern og nær.

    Daglig leder - Hva går jobben ut på?

    I rollen som daglig leder vil du sitte sentralt i vår organisasjon og vil være en nøkkelperson for vår videre utvikling og vekst. Du vil ha budsjett-, resultat-, drifts – og personalansvar, der både planlegging, koordinering og utføring er viktig.

    Du vil få mulighet til å jobbe med å utvikle nye konsepter sammen med kompetente medarbeidere, og vi vil at du skal lede prosessen rundt idemyldring og utvikling av nye muligheter med forretningspotensiale. Det vil være viktig at du jobber tett med Salg- og Markedsavdelingen, samt andre interne ressurser og fellesfunksjoner i Romsdalen AS og morselskapet Norwegian Travel.

    Hos oss vil du få stor frihet og ansvar til hvordan du mener vi best skal drifte og skape gode resultater. Stillingen krever at du har meget god forståelse og kunnskap om restaurantbransjen, salg, relasjonsbygging og ledelse.

    Hvem er du?

    Vi ser etter en operativ leder som er «tett på» og klarer å balansere økonomi med det kommersielle, og leder via involvering og utvikling, for ansatte så vel som selskapet for øvrig.

    Du er en fagperson med lengre erfaring innen restaurantbransjen. Service og kundeopplevelse er noe du trigges av, og du brenner for å ha fornøyde medarbeidere og gjester.

    Som daglig leder er det viktig at du kan motivere og videreutvikle medarbeiderne dine, og gå foran som et godt eksempel med positivitet og stå på vilje. Du er en operativ leder som kan gå inn i alle stillinger i restauranten. God kultur forstår du viktigheten av, og det er naturlig for deg å skape dette. Du har et godt nettverk og gode relasjoner som du aktivt bruker.

    Du har god grunnleggende forretningsforståelse, teft for utvikling, og forstår sammenhengende mellom god logistikk og lønnsomhet. Det faller deg naturlig å jobbe med budsjetter, resultatoppfølging, forretningsplaner og forretningsutvikling.

    Erfaring

    • Du har lengre erfaring innen kjøkken/restaurant
    • Du har solid ledererfaring
    • Lengre og inngående erfaring i å enten organisere eller koordinere operativt arbeid
    • Du kan restaurantdrift og klarer også å tenke nytt og kreativt

    Personlige egenskaper

    • Strategisk og analytisk med god forretningsforståelse
    • Engasjert med god gjennomføringsevne
    • Metodisk og strukturert
    • Beherske svært godt norsk muntlig og skriftlig
    • Kundeorientert og motiveres av endring og utvikling
    • En motiverende lederstil med evne til å bygge tillit, lytte og videreutvikle organisasjon og medarbeidere

    Vi tilbyr

    • En utfordrende stilling i et dynamisk og innovativt selskap med høye ambisjoner, hvor du får utvikle deg faglig og personlig i et nasjonalt og internasjonalt miljø
    • Stor påvirkningskraft i forhold til videreutvikling av Eggen restaurant
    • Varierte arbeidsoppgaver gjennom et år med fire spennende sesonger
    • Fleksibel arbeidstid og ferieordning i tillegg til en god pensjons- og forsikringsordning
    • Et arbeidssted med Norges mest spektakulære utsikt

    Søkere vil fortløpende bli tatt inn til intervju. Send din søknad her: Daglig leder Eggen restaurant - Romsdalen AS | Jobylon